tisdag 16 mars 2010

Det är nu på lördag!

Nu på lördag bjuder majoriteten av Malmös scenkonstinstitutioner och professionella fria grupper på Öppet-hus. Smörgåsbordet dignar av kultur. Hugg in!

Malmö Stadsteater har slängt ytterligare en vedklabbe på brasan. Artikulaturteatern gästar Studion med Victor Frankenstein - Vetenskapen har sina gränser, en scenversion av Mary Shelleys klassiska skräckroman. 80 minuter på gränsen mellan föreläsning och föreställning. Läs mer på www.teaternsdag.se

Teaterns Dag firar 10-årsjubileum vilket innebär att du kan ta del av mer än 70 (!) programpunkter under en och samma dag. Allt för en ynka 50-lapp. Fullständigt program finns att ladda ner på www.teaternsdag.se

För 50 kr köper du en entréknapp som gäller som inträde för samtliga arrangemang. Men OBS den gäller som inträde vid mån av plats. Kom i tid om du vill vara säker på att komma in!

OBS 2: På Malmö Opera måste du ha biljett. Biljetter finns att hämta mot uppvisande av entréknapp fr o m 20 mars i Malmö Operas foajé. Du måste även ha biljett på Malmö Stadsteaters guidade visningar. Biljetter finns att hämta mot uppvisande av entréknapp fr o m 20 mars i Hipps biljettkassa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar